Tjänster


Abonnera trädgårdsskötsel

- I trädgårdsskötsel hos oss erbjuder vi gräsklippning, lövborttagning, ogräsrensning, gödselschema, trimning, rensning av hängrännor, häckklippning, allmän skötsel.

Kontakta oss för att få ett kostnadsfritt besök och för att få veta fördelarna med att vara abonnemangskund.


Abonnera grönyteskötsel

Önskar ni enbart få gräsmattan omhändertagen med skötsel och gödselschema så är detta en perfekt lösning för er. Vi har alla lösningar för stora som små ytor, rotorgräsklippare eller cylindergräsklippare.

I en grönyteskötsel kan vi erbjuda gräsklippning, vertikalskärning, luftning, hålpipning, gödning, hjälpsådd, toppdressning och mycket mer.

Häckklippning

- Häckklippning och formning i alla dess storlekar efter önskemål. Användning av olika häcksaxar beroende på vilken häcksort som ska klippas, allt för resultatet ska bli av högsta kvalitet. Bortförsel av organiskt material finns att erbjuda.


Besprutning av gräsmatta

- Med sprutan (Ev-N-Club) kan vi erbjuda direkt besprutning av flytande järnsulfat och gödningsmedel. Klarar av stora ytor. Mycket effektiv då flytande medel går direkt in i plantan genom bladen. Bli av med mossa och ogräs.


Vertikalskärning

- Vertikalskärning av gräsmatta innebär att man river upp mossa och gammalt gräs i gräsfilten vilket innebär att marken får mer tillgång till syre, vatten och solljus. Många trädgårdar har en kompakt yta och bör vertikalskäras minst 1-2 gånger per år. Enormt viktig åtgärd som måste göras för att gräset ska kunna frodas och få den tillväxt man önskar.

Besprutning av större ytor

Med den bogserade sprutan kan vi jämnt och effektivt spruta ut olika sorters flytande gödsel på större gräsmattor eller exempelvis fotbollsplaner.

Luftning/ Hålpipning

- Luftning gör så oerhört mycket för din gräsmatta. 

  • Syre når ner till gräsets rötter och i jorden.
  • Gödsel och näring tränger ner i jorden och kommer i kontakt med rötterna.
  • Vatten absorberas mer effektivt och upptas lätt av rotsystemet.
  • Jorden luckras upp.

Torvskärning 

Med en torvskärare kan man torva upp den befintliga gräsmattan för att enkelt så en ny gräsmatta. 

Att totalt renovera en gräsmatta från början kan vara bra då den befintliga gräsmattan är i dåligt skick och att man börjar om och vet vad för sort gräsfrön man arbetar med framöver.

Hjälpsådd av gräsmatta

-Hjälpsådd av gräsmattor och gräsytor. Endast med användning utav egna produkter från Andersson Garden.

Toppdressning

- Toppdressning av gräsmatta med en riktigt unik maskin som vi är ensamma i sverige med att använda oss av mot privatpersoner. 

Gödningsschema

- Gödsling av grönytor efter individuellt schema efter vad din gräsmatta behöver och kräver. Endast med användning utav egna produkter från Andersson Garden.

Beskärning

Beskärning av alla sorters fruktträd, rosor, vass och träd. Lång erfarenhet och utbildning inom området och kan ge tips och rådgivning.

Stubbfräsning 

- Fräsning av stubbe/ stubbar ner till 10 cm under markyta. Fyllnadsmaterial kan erbjudas i samband med stubbfräsning, exempelvis jord och nysådd av gräsfrö.